SRB-Uitgaven

Op elke locatie is een informatietafel aanwezig. Hier kun je terecht met je vragen. Daarnaast worden hier de verschillede uitgaven van de SRB gepresenteerd, bestaande uit: cd’s, mc’s en onze boeken.

Een paar keer per jaar organiseert het bestuur van de SRB een Psalmzangavond. Van een aantal van deze avonden is zowel een mc als een cd beschikbaar.

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan en het tienjarig bestaan van de SRB is er een boek uitgegeven. Het eerste boek, “Leer ons bidden” bevat tien gehouden lezingen en vragenbeantwoording op een SRB avond rond het thema “het gebed”. Het tweede boek, “Ziet, de Bruidegom komt!” bevat acht lezingen rond het thema “De eindtijd”.  

Overzicht van onze uitgaven

- Sion bemoedigd (Cd / Mc) € 12,50 / € 7,50
- Sion, zingt uw God ter eer (Cd / Mc)  € 12,50 / € 7,50
- Sions uitzicht (Cd / Mc)   € 12,50 / € 7,50
- Leer ons bidden (Boek)  € 14,00
- Ziet, de Bruidegom komt! (Boek)  € 14,00  

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 34,- worden geen verzendkosten gerekend.

Bestellingen kunnen worden doorgegeven via uitgaven@deviationmusic.nl. De bovenstaande uitgaven zijn ook verkrijgbaar bij de informatietafel die op elke SRB avond aanwezig is. Doormiddel van het invullen van het onderstaande formulier kunt u de cd, bandje of boek bestellen. Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen.


Vul onderstaande gegevens zo nauwkeurig mogelijk in:         


Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon

Bestelling 1 stuks
Bestelling 2

stuks
Bestelling 3

stuks


Copyright © 2002 E-Centrum Stichting Ontmoeting. All rights reserved.
Revised: augustus 29, 2003