Locaties

Waar
Het bestuur  SRB organiseert bezinningsavonden in Amersfoort, Goes, Kampen en Rotterdam. De adressen worden hieronder vermeld.

Wanneer
Op iedere locatie houden we eens in de twee weken een SRB-avond. En dat op vier verschillende plaatsen in het land. In de periode van januari tot en met eind november (met uitzondering van een aantal weken in juli en augustus) wordt er op elke locatie om de week een avond georganiseerd. Deze SRB-avonden worden aangekondigd in het bezinnings- en mededelingenblad van de SRB, de website en in het Reformatorisch Dagblad onder de rubriek ‘Diversen’. Je kunt echter ook de SRB-informatiebox bellen: 010 – 2270945.
 

Locaties SRB-avonden
Zoals hierboven aangegeven organiseert het bestuur van de SRB op vier locaties in het land bezinningsavonden. Wanneer je één van de onderstaande foto’s aanklikt kun je meer informatie lezen over deze locatie. Tevens hebben wij een routebeschrijving opgenomen. Voor wat betreft de data, sprekers en onderwerpen verwijzen wij jullie naar data
.

               
          Amersfoort                                       Rotterdam

                Goes                                       Kampen
               

Hoe ziet zo’n avond eruit
Vanaf 19.30 uur ben je hartelijk welkom en kun je, onder het genot van koffie of thee, leeftijdgenoten ontmoeten. Om 20.00 uur wordt de avond geopend en zal de spreker zijn lezing houden. Van 21.00 tot 21.30 is er pauze. In de pauze kunnen schriftelijke vragen over het behandelde onderwerp ingediend worden. Pen en papier is er bij de informatietafel aanwezig. In deze pauze is er eveneens koffie en thee verkrijgbaar. Na de pauze worden de gestelde vragen door de inleider besproken. Na het afsluiten van de avond, om ca. 22.00 uur, kun je napraten of meezingen bij het orgel. Er is dan fris verkrijgbaar.