SRB Bandjes

Op elke locatie is een informatietafel aanwezig. Hier kun je terecht met je vragen. Daarnaast worden de bandjes van de gehouden avonden hier verkocht en vind je eveneens andere uitgaven van de SRB zoals cd’s, mc’s en een boek.

Zoals hierboven vermeld wordt van de lezingen die op de avonden worden gehouden een opname gemaakt. Wellicht zijn er lezingen die je nog een keer wil beluisteren of heb je juist een lezing gemist die je toch graag een keer zou willen horen. Bij de informatietafel of via onderstaand e-mailadres kun je de lezingen opvragen. De bandjes van de lezingen kosten € 3,50 (exclusief verzendkosten).
De verzendkosten voor de bandjes zijn: 1 ex. € 1.50, 2, 3 en 4 ex. € 2.00, 5 t/m 9 ex. € 2,50 en vanaf 10 ex. geen verzendkosten.

Bestellingen kunnen worden doorgegeven via bandjes@deviationmusic.nl. De bovenstaande uitgaven zijn ook verkrijgbaar bij de informatietafel die op elke SRB avond aanwezig is. Doormiddel van het invullen van het onderstaande formulier kunt u een bandje van een lezing bestellen. Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hieronder vindt u de volledige lijst met lezingen waarvan een opname (bandje) beschikbaar is. De lezingen zijn in de lijst per spreker opgenomen. Wij proberen ieder half jaar een geactualiseerde lijst van lezingen op de website te zetten. Wanneer u op het  weergegeven bandje klikt dan treft u de volledige lijst van beschikbare opnames aan.”

 Klick hier om en lijst van de bestaande bandjes te krijgen!


Vul onderstaande gegevens zo nauwkeurig mogelijk in:         


Naam   

Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail
Telefoon   

Aantal Spreker Locatie    CodeCopyright © 2002 E-Centrum Stichting Ontmoeting. All rights reserved.
Revised: augustus 29, 2003